2231023365 Κύπρου 81Α, Λαμια perpatisbros@gmail.com
hero image
 
 
 
 
 
 
 
Τα Βαρδούσια
Κρεοπωλείο Λαμία - Εμπόριο Νωπών Κρεάτων Λαμία


Το κρεοπωλείο μας “Τα Βαρδούσια” το οποίο βρίσκεται στην Λαμία, είναι κοντά σας και καθημερινά σας προσφέρει φρέσκα και ντόπια κρέατα, καθώς και μια μεγάλη ποικιλία από κρεατοσκευάσματα τα οποία αποτελούν την καλύτερη λύση για το τραπέζι σας.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον καταναλωτή, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία κρεάτων όπως μοσχαρίσιο, χοιρινό, αρνάκι, κατσικάκι και πουλερικά με δυνατότητα επιλογής είδους και ποσότητας που επιθυμείτε, αλλά και δυνατότητα μεριδοποίησης τους.

Ακόμα, στο κρεοπωλείο μας θα βρείτε κρεατοσκευάσματα τα οποία μπορούν να ξαφνιάσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη, όλα με γνώμονα τα πιο ποιοτικά και εκλεκτά προϊόντα.
 
 
 
 
 
Παράδοση & ποιότητα
 
Όλα τα κρεατά μας είναι αποκλειστικά ντόπια και υψηλής διατροφικής αξίας από αυστηρά επιλεγμένους και σταθερμούς συνεργάτες, προκειμένου να είμαστε σίγουροι για την υψηλή ποιότητα των προϊόντων που σας προσφέρουμε.

Το ευγενικό και έμπειρο προσωπικό του κρεοπωλείο μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και καθημερινά φροντίζει για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας ώστε να είμαστε σίγουροι ότι έχετε μείνει ικανοποιημένοι.
 
Η εμπιστοσύνη που δείχνετε καθημερινά στο κρεοπωλείο μας αποδεικνύει την αγάπη και το μεράκι μας για την καθημερινή σας εξυπηρέτηση με ντόπιο φρέσκο κρέας ασύγκριτης ποιότητας.

Με σκοπό πάντα την άψογη εξυπηρέτηση σας και την γευστική σας ικανοποίηση, σας εγγυόμαστε την ποιότητα των προϊόντων μας και σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το κρεοπωλείο μας στην Λαμία.
 
 
 
 
 
 
 
επισκεφτείτε

το κρεοπωλείο μας στην Λαμία και να είστε σίγουροι ότι θα λάβετε προϊόντα
άριστης ποιότητας και σωστή εξυπηρέτηση.